martes, 30 de abril de 2013

Rossinyolem!

Hola de nou Rossinyols!

Ja sé que han passat uns quants dies però de totes maneres,us volem explicar el Rossinyolem a Girona perquè va ser fantàstic!

Ens vam ajuntar tots els mentors i mentorats de tots els pobles que estan dins l'aventura del Rossinyol i vam fer una festa de celebració a Les Àligues, Girona.
Va ser un dia fantàstic! Ple de diversió, bona companyia i un munt d'activitats dinàmiques!

- Primer, la Jèssica ens va posar una enganxina a cada un amb el nostre nom i un gomet d'un color ( el meu i el de la Larissa era el vermell). D'aquesta manera tots els colors s'agrupaven i quedàvem barrejats amb rossinyols d'altres pobles. Tant punt estava tot preparat vam esmorzar una mica tots plegats i ens vam posar a jugar al pistoler!!!! Alguns ja coneixien el joc, d'altres el van conèixer aquell mateix dia!

- El primer taller que vam fer, va ser el de robòtica! Sisi... vam aprendre com es fa per programar un robot!

- Després, vam anar a fer un taller de màgia súuuuuuper divertit i curiós! Aquí en teniu un tastet...
Ens mostrava com memoritzava en questió de menys d'un segon la sèrie de números del bitllet! I sisi... els va endevinar tots!
Fent màgia matemàtica...


- Vam tenir un dia esplèndid i què millor que celebrar-lo amb un dels hobbies preferits de les mentorades, un taller de dansa!

- Per acabar la cloenda van fer una batucada el grup dels Xirois de Girona... tenen molta marxa! Jo sempre que puc els vaig a escoltar! Són molt divertits!! A més van fer una proposta molt bona... per qualsevol que li interessi fer una mica de percussió!! Aquí teniu el facebook i la web per treure'n informació i poder-vos inscriure!
https://www.facebook.com/xirois
http://www.girona.cat/inscripcions/pre_menu.php
i una petita presentació de tots ells perquè us en feu una idea!!! :)


Per acabar aquest dia tant fantàstic vam fer un dinar a Girona amb tots els mentorats de Palamós i vam fer un passeig pel Barri Vell de Girona!

A reveure a tots i a totes! :)




No hay comentarios:

Publicar un comentario