lunes, 4 de marzo de 2013

Fènix 1123

Fa dues setmanes, juntament amb la Marielis i l'Esti, vam anar a veure la pel·lícula Fènix 1123 a la sala Fontova de Calonge!
Aquesta pel·lícula ens mostra un fet real que va passar l'any 2004 sobre la vida d'un nen anomenat Èric Bertran el qual tenia 14 anys.

L'Èric, va ser sempre un defensor de la llengua i les terres catalanes. Juntament amb alguns amics més tenien una web anomenada ordre del Fènix (l'ocell que surt a Harry Potter) 11 (diada de Catalunya: 11 de setembre) 23 (dia de St. Jordi :23 d'abril).Allà juntament amb uns colegues més compartien opinions, imatges, vídeos sobre la cultura, la llengua i els països catalans. És una pel·lícula totalment recomenable així que no us n'explico res més per si voleu mirar-la!

Tant a la Marielis com a la Larissa els va agradar i van entendre la situació emocional de l'Èric i el sentiment de tots els ciutadans catalans davant d'aquella situació.
Finalment, va venir l'Èric en persona!! Ens va parlar de la seva experiència tot contrastant-la amb la pel·lícula i va respondre alguna curiositat que tenia el públic.
Va ser una tarda tranquil·la però molt entretinguda i interessant!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario